forts. Oktobernytt.. :)

Nedan presenteras fler bilder på det senast tillverkade...
Hjärta - halsbandshänge
Stor smyckesängel - halsbandshänge/ dekoration till fönster
Ovan:
Änglarna är det senaste jag tillverkat, något som jag fastnade enormt för...
Denna variant är storlek större å såhär närmre jul kan den gärna pryda ett fönster.. :)
Halsbandsängel
Halsbandsängel med rött hjärta
Halsbandshänge rosa sten
Halsbandshänge - svart sen, läderband/kedja
Halsbandshänge - svart hjärta, kedjor + silverbollar
Halsbandshänge - rosa glasstav + vinge
Halsbandshänge - grå kedja,
Halsbandshänge/ örhänge - glasstav
Ovan: Halsbandshänge/örhänge...?!!!
Halsbandshänge - röksten....
Halsbandshänge - kedja/läderband..
Änglaflock - olika storlekar på mina nya änglar
Ovan: En glad ängla-flock..:)
Glad ängel :)
Ängel till att sätta fast som en brosch.. :)
Ovan: Tanken är att denna ängel ska bli en fin brosch!:)
Halsbandshänge ....
Tack för nu..! :)
Kram<3

Kommentarer
Postat av: Frida

sjukt snygga grejer du gör!

Var kan man köpa det? Skulle vara bra om du skriver dit priser också så man har ett hum om vad det kostar :)

2009-10-25 @ 15:38:36
Postat av: Jannie - pärlan*

Hej Frida!

Tack, kul att du skriver en kommentar å tack för tipsen gällande priserna.. Jag ska vara mer noggrann med detta framöver.. Halsbandshängena med olika typer av stenar mm ligger på mellan 170-200-250:- med kedja/läderband eller liknande till.. Örhängena 75:-, ringar 99:- armband 150:- ... Priserna varierar ltie gällande använt material. Just nu finns mina smycken i butiken Zink i Norrköping, men är du intresserad av något speciellt så går det att lösa att jag kan skicka det till dig..:)Maila mig gärna på parlorrobling@live .se// Kram Jannie*

2009-10-25 @ 21:56:01
URL: http://parlorobling.blogg.se/
Postat av: Hanna och Johanna

Hej.

Vi undrar om du skulle vara intresserad av att sälja dina handgjorda saker, eller om du har några secondhand saker du vill sälja, på hantverksmarknaden.com? Vi skickar med lite information nedan och hoppas att vi hör av dig snart. Webshoppen beräknas öppna den 1 november om allt går enligt planerna.

Hur fungerar det att sälja på Hantverksmarknaden.com?

När köparen har gjort en beställning skickas ett mail ut till säljaren med information om köparen. Ex. Maja ska sälja stickade tröjor, hon skickar in all information vi behöver om hennes tröjor. Hon vill lägga upp 5 tröjor i olika färger i vår webbshop och får betala 10/upplagd vara, alltså 50 kr. Vi lägger upp hennes tröjor på Webbshoppen. När köparen beställer en tröja skickar vi information om köparen till Maja.

Vem ansvarar för att köpet går igenom?

När Maja har fått köparens information tar hon själv kontakt med denne för att göra upp om köpet. Därmed är det köparen och säljaren som ansvarar för huruvida pengar förs över och varans kvalité. Om vi får information om att en säljare eller köpare har på något sätt inte uppfyllt sin del av köpet kommer vi att ta bort säljaren eller inte låta köparen handla hos oss något mera! Som säljare skriver man under ett kontrakt där man lovar att den information som står om varan på webbshoppen ska vara sann. Du som säljare bestämmer själv vilket betalningssätt som passar bäst vid försäljning.

Kostnader

Ni som vill sälja på hantverksmarknaden.com kontaktar oss på hantverksmarknaden@gmail.com. Ni får då ett formulär att fylla i med den information vi behöver av er. Vi tar ut en kostnad på 10/vara vi lägger upp som ska betalas i samband med registreringen av era varor. Vi tar ut denna kostnad för att täcka våra utgifter som webbhotell, domännamn, reklam osv. För 10/vara får din vara ligga uppe på hantverksmarknaden.com i 1 år. Om du inte fått sålt din vara inom ett år skickar vi ut ett mail och du kan då välja att ta bort din vara eller för endast 10 kr låta den vara kvar under ett år till. Om du har gjort en större produktion av en vara, (ex. stickade tröjor i likadant garn, samma färg med samma detaljer men i olika storlekar) betalar du endast 10 kr för 2, 20 kr för 4 etc.

Maila oss om du tycker att detta verkar intressant så kommer vi att skicka mer utförlig information till dig.

Varma hälsningar

Hanna och Johanna

2009-11-01 @ 15:58:39
URL: http://www.hantverksmarknaden.com
Postat av: weronica

Har utförsäljning av alla mina pärlor och smyckestillverknings grejor nu.. då jag tyvärr inte har tid eller inspiration till det längre.

Kika in om det verkar intressant.

Mvh weronica

2009-11-06 @ 02:03:00
URL: http://wandersson.blogg.se/
Postat av: stylebyfashion

Intresserad av handsmycke, huvdsmycken, armsmycke, armband, halsband m.m. Kika då in på www.stylebyfashion.se. Vi har smycken för alla olika åldrar och personligheter.

Vill du kanske rista in ditt namn eller någon annans, ett speciellt datum kanske? Bestäm självGå även med på facebook (http://www.facebook.com/home.php?#/stylebyfashion?ref=profile) där får ni se alla nyheter innan de kommer in på hemsidan.

2010-01-15 @ 20:36:32
URL: http://stylebyfashion.se
Postat av: Amanda

Hej parlorbling! Läs din parlorrobling@live .se email! har mejlat

2010-01-25 @ 01:32:23
Postat av: Tiina Veidemann

Halloj!

Åh vilka fina metallänglar! Precis sånna tänkte jag göra till jul, men jag fick inte till dem! Usch vad besviken jag blev! Men dina är ju verkligen kanonfina, helt underbara! Säljer du dem också?

MvhTiina Veidemann

2010-02-15 @ 22:22:32
URL: http://tiinaveidemanndesign.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0